Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Achteraf betalen met acceptgiro, afterpay, Klarna en ideal

Op deze website vindt u informatie en productaanbiedingen van diverse online webshops waar u veilig kunt bestellen en achteraf kunt betalen na de ontvangst van uw bestelling. Verschillende betaalopties en betaalmethodes om achteraf te betalen worden beschreven. Bovendien wordt aangegeven of de betreffende webshop is aangesloten bij een betrouwbaar keurmerk. De informatie bevat tevens de identiteit van de ondernemer bij wie u uw bestelling plaatst en achtera betalen.
 

De webshops zijn speciaal geselecteerd op veiligheid, betrouwbaarheid en de mogelijkheid uw bestelling achteraf te betalen ná ontvangst van uw bestelling of betalen bij het afhalen van uw bestelling. De mogelijkheid achteraf betalen aan de chauffeur wordt ook aangegeven. De webshops zijn in het bezit van een keurmerk, of hanteren uitgebreide algemene voorwaarden en garantiebepalingen.

Het doel van deze website is te voorkomen dat consumenten via online aankopen opgelicht worden door onbetrouwbare malafide webshops of zelfs niet bestaande webshops.
Zie onderstaand artikel van 2 februari 2015. '
Schade
internetoplichting minimaal 7,9 miljoen'

Achteraf betalen, afrekenen van je bestelling na ontvangst, is de veiligste manier om online te shoppen. Er zijn verschillende betaalopties om achteraf te betalen: achteraf betalen met acceptgiro, betalen na ontvangst via Afterpay (digitale factuur), afrekenen van je bestelling bij levering aan de chauffeur (achteraf betalen onder rembours), en achteraf betalen via iDEAL

Achteraf betalen is de meest veilige betaalmethode wanneer u online shopt!


Wanneer u online wenst te winkelen bij webshops die niet op onze website acceptgiro-betalen.nl worden genoemd en wilt u toch bestellen en achteraf betalen dan dient u vooral te letten op het volgende:


1. Reviews van de shop:

Hoe beoordelen andere kopers het bedrijf?
Door met zoekmachines naar reviews en beoordelingen van de webshop te zoeken op internet krijgt u al snel een indruk van de ervaringen van anderen met de webshop.

2. Check de winkel ook als u achteraf betalen optie kiest:

Kloppen de gegevens van het bedrijf? Staat de webshop ingeschreven bij de KvK?

3. Het product en de prijs:


Komen het product en de prijs overeen met uw verwachtingen?

4. Voorwaarden:

U bent niet verplicht volledig vooruit te betalen.

U hebt na ontvangst van het product minimaal 14 dagen de tijd om uw koop ongedaan te maken (bedenktijd)

U krijgt binnen 14 dagen nadat u de koop ongedaan hebt gemaakt uw geld terug (inclusief verzendkosten)

U weet wanneer het product geleverd wordt

Deze volledige scan kunt u uitvoeren via deze link naar
Consuwijzer Online Shopscan

5. Worden de betalingen verricht via een beveiligde betaalomgeving?

Wanneer u op de pagina komt om uw betaling te doen, kijk dan in de adresbalk of het adres begint met https:// (de s staat voor secure oftewel veilig)

6. Voert de webshop een betrouwbaar keurmerk?

Webshops die in het bezit zijn van het Webshop keurmerk, uitgegeven door de stichting Webshop keurmerk, het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uitgegeven door de vereniging Thuiswinkel.org en het Qshopskeurmerk uitgegeven door de Qshops organisatie.

 

Webshop Keurmerk De Stichting Webshop Keurmerk

is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.
Met meer dan 3800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De winkels die zijn aangesloten bij het keurmerk moeten daarom ook voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en de zogenoemde Keurmerk-code. De nieuwe Geschillencommissie Webshop is onafhankelijk en geeft bij geschillen tussen consumenten en webwinkels een bindend oordeel.

Vanaf 2012 ondersteunt de Consumentenbond dit keurmerk. Algemene voorwaarden van dit keurmerk worden samen met de Consumentenbond afgesproken. Heb je een geschil met een webwinkel die bij dit keurmerk is aangesloten, dan kun je naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen.

 

Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.

Doel van de uitgifte van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg is het bevorderen van het vertrouwen in online kopen bij consumenten. Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. Ondernemers in het bezit van dit keurmerk zijn automatisch aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Thuiswinkel (de Geschillencommissie)

Vanaf 2001 ondersteunt de Consumentenbond dit keurmerk. Algemene voorwaarden van dit keurmerk worden samen met de Consumentenbond afgesproken. Heb je een geschil met een webwinkel die bij dit keurmerk is aangesloten, dan kun je naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen.

 

Qshops Keurmerk Qshops.org

is dé belangenorganisatie voor consumenten en webwinkels. Gecertificeerde bedrijven voeren het Qshops webwinkelkeurmerk op hun webwinkels. Hiermee bieden bedrijven meer zekerheid aan consumenten die online winkelen. Qshops keurmerk is een officieel erkend en goedgekeurd keurmerk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Schade internetoplichting minimaal 7,9 miljoen'

maandag, 2 februari 2015 11:43

Oplichters hebben consumenten in ons land het afgelopen jaar minimaal 7,9 miljoen euro afgetroggeld via het internet. Dat blijkt volgens De Telegraaf uit de 43.000 aangiften die in 2014 binnenkwamen bij het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie.

Geef fraudeurs geen kans. Achteraf betalen is wel zo veilig

 

Het schadebedrag is waarschijnlijk nog twee keer zo hoog, omdat de politie ervan uitgaat dat maar de helft tot twee derde van de mensen die online opgelicht wordt uiteindelijk aangifte doet.

Het aantal malafide webshops groeit nog steeds. Bovendien pakken de dieven het veel professioneler aan. In 2014 waren er 163 in beeld van de politie. Het komt op grote schaal voor dat producten als telefoons, tablets of concertkaartjes op het internet worden aangeboden, een consument er ook voor betaalt, maar het niet geleverd krijgt. De verkoper blijkt achteraf onvindbaar omdat hij gebruik maakte van een valse naam.

Bron: ANP (2-2-15)

----------------------------------------------------------------------------------

 

Wij hebben ons uiterste best gedaan de informatie op deze website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat de gegeven informatie niet meer actueel of onjuist is. Hiervoor kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen. Wij adviseren u altijd zelf een controle uit te oefenen bij het bestellen van artikelen op de betreffende partnerwebsites en bij twijfel contact op te nemen met de betreffende webshop. Op onze informatiepagina's vindt u de identiteit van de ondernemer.

----------------------------------------------------------------------------------

 

Wij wensen u veel winkelplezier.

Namens ons team,

W. Linders

 

Acceptgiro-betalen.nl is onderdeel van www.vindsnel.nl


KvK-nummer: 34123572
Btw-nummer: NL185740856B04
Op alle content, tenzij anders vermeld, rust copyright.
© 1999 - 2016
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com